<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=965082346977693&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Fotballbloggen - en blogg om Liverpool

Norwegian Sports Travel – En komplett leverandør til din neste Liverpoolkamp.

16.10.19 00:30 / Thomas Lein

Vurderer du å ta med kjæresten til Liverpool? Da skal du vite at en tur til Liverpool byr på så mye mer enn bare fotball. Og nettopp derfor passer denne destinasjonen så perfekt for noen dager, om det være seg med kjæreste eller vennepar.

Les hele innlegget

Derfor burde du legge firmaturen til Liverpool

01.07.19 11:35 / Thomas Lein

Driver du og tenker i de baner at det hadde vært fint å få til en firmatur med jobben eller firmaet ditt? En firmatur kan by på mange fordeler, som økt trivsel, bedre resultater og ikke minst noe å prate om rundt kaffemaskinen. 

Les hele innlegget

Hvilke kamper blir utsolgt først, og når får du mye fotball for pengene

24.06.19 08:57 / Thomas Lein


Ventetiden er over - terminlisten for 2019/2020 sesongen er ute. Du har sikkert noen kamper du kunne tenke deg å dra på, men har du råd til å ha is i magen? Og når bør du egentlig bestille for å sikre deg billetter til drømmekampen(e) din(e)? Vi har laget en liste som kan være til hjelp:

Les hele innlegget

Våre 5 mest leste artikler om fotballturer

02.05.19 13:32 / Thomas Lein

Vi får stadig vekk spørsmål om hva man burde tenke på når man reiser på fotballturer, regelverket for offisielle billetter eller så enkelt som tips til aktiviteter og spisesteder i Liverpool.

De siste årene har vi skrevet mange artikler som svarer på nettopp disse temaene, og her er våre fem mest leste artikler noen sinne. God lesning!

Les hele innlegget

Vi har fått ny, populær hotellpartner i Liverpool: Staycity

19.11.18 13:27 / Thomas Lein

Et dårlig hotell eller en dårlig bo-opplevelse kan være med på å ødelegge hele turen. Derfor samarbeider Norwegian Sports Travel med noen av de beste hotellene og leilighetshotellene i Liverpool. Det nyeste tilskuddet i familien er Staycity Liverpool – helt nye og topp moderne leiligheter i et rolig område midt i sentrum.

Les hele innlegget

4 unike fordeler ved å reise med Norwegian Sports Travel

16.10.18 13:16 / Thomas Lein

Skal du først legge penger på fotballtur, bør du reise med en leverandør du virkelig kan stole på – og som har et opplegg som gjør turen til en god opplevelse. Her er fire unike fordeler ved å reise med oss i Norwegian Sports Travel.

Les hele innlegget

Oppsummering Champions League 2017/18: Et tilbakeblikk på et historisk Mesterliga-år for LFC

05.10.18 09:56 / Thomas Lein

Champions League er endelig tilbake igjen! Selv om vi gleder oss stort til å se om Liverpool kanskje kan stikke av med selve seieren denne gangen, skal vi først gjenoppta fjorårets suksesshistorie: Bli med på reisen gjennom et historisk Mesterliga-år for Liverpool FC.

Les hele innlegget

Nye uttalelser fra Liverpool FC om inndragelse av ulovlige kampbilletter

28.09.18 12:44 / Thomas Lein

Vi har tidligere skrevet om de nye reglene for billettkontroll på Anfield, og hva du må vite om billettkontroll av fotballbilletter når du skal på kamp i Storbritannia. Nå har det kommet nye uttalelser fra klubben om inndragelse av ulovlige kampbilletter.

Les hele innlegget

10 steder du kan møte Liverpool-spillerne

10.09.18 15:30 / Thomas Lein

Lever guttedrømmen om å hilse på, og kanskje til og med snakke med, Liverpools førsteellever fortsatt sterkt? Her er 10 steder hvor det er stor sannsynlighet for å møte spillerne i forbindelse med fotballturen.

Les hele innlegget

Prissammenligning av fotballreiser: Slik går du frem for å finne de faktiske prisene

05.07.18 08:15 / Thomas Lein

Som barn lærte vi at vi ikke skal tro på alt vi hører, likevel er det lett å gå i fellen – også i voksen alder. Ta prissammenligninger for fotballturer til Liverpool som eksempel: Hele sannheten kommer sjeldent fram, og artikkelen gir ofte et feilaktig inntrykk av de aller fleste omtalte, bortsett fra én. Her er hva du bør tenke over når du sammenligner priser på fotballreiser.

Les hele innlegget